att vara tjej är fan inte kul!!

 

humörsvängningar och konstiga värmslag har vart hela min vecka. igår fick jag reda på varför. ni kan ju gissa..MENS..jag gillar inte dig..du får mig att bli ledsen över att tandkämen nästan är slut..att inte någon har hört av sig till mig på över hela fem minuter..du får mig att bli arg på..ja..allt! inte för att tala om värmeböljan som attackerar min kropp på 1 sek fast det är minus en miljon grader ute..och natt fick jag ligga uppe till 4 på natten för att min mage gjorde så jävla ont att jag inte kunde sova..

har alltså sovit hela dagen istället..träffade krull en snabbis och fikade..skrämmde upp henne rejält med "the arrivals" (;


the arrivals .. anti christ återkomst

milly introducerade mig för en dokumentär igår. "the arrivals" som i princip handlar om att alla vi är slavar..slavar utan att se några galler. vi äter, vi sover, vi jobbar, vi betalar skatter, materiella saker gör oss lyckliga..att vara smal gör oss lyckiga...muslimer är terrorister och våldäcksmän..det är så dem flesta ser på världen..varför? vem är det som bestämmer detta? jo media..tidningar och framförallt tv:n och vem kontrollerar median? ni har ingen aning..ALLA MÅSTE se den här dokumentären..man måste se den många gånger..ge inte upp.. den är lång..den är krävande..men den ger än kalla kårar..det ger en perspektiv på saker..du kommer gapa...LÄS NOGA..TITTA NOGA! en liten introduktion hittar ni här och första avsnittet hittar ni här här jag har kollat fram till avsnitt 13 och nu är jag säker på vad jag tror. dags för er att välja..
muwhahahaahINGET KNEG BARA DEG

haft 2 helt underbara lediga dagar med vännerna. fikade med alida och gick på bio med krull igår. och idag har jag vart hemma hos milly och bara degat med hennes pojkvän bobby och dogge. mycket trevligt. får börja ta lite mer kort känner jag. lite dålig på det!

new in
britt sommar <3

strålande sol och undebart sällskap av milly hela dagen :) först blev det en tripp till kållered där vi besökte ikea och sen in till stan för lite shopping. haha ingen annan har så sjuk humor och så mycket interna skämt som vi. silly och milly for life!

milly ser ett företag so heter purple scout..
milly - ooh look at me.. im scouting..cause im pörple!!!
silly - muwhahahaha scoutoscotiiscoouttii

folk tror ju att vi e dumma i i huvudet!! haha ska visa allt fint jag köpt imorgon.älskling milly


MAAAAAT!!


RSS 2.0