idag är imorgon igår

det är verkligen underbart att komma ur tuffa perioder. som nu senaste veckorna har vart hemska. på jobbet har vi vart underbemannade och har i princip jobbat mig till en depression. vädret har ju inte gort saken bättre och speciellt inte de saker som hänt inom familjen.
men så kommer den där dagen då man inser att man inte är där längre. man mår bra igen. dem senaste dagarna har vart så. solen har lyst och vårfåglarna har kvittrat så fint!
idag blev de träning och en urmysig frukost med krull innan jobbet <3
Maybe you're reason why, all the doors are closed, So you can open one that leads you to the perfect road


2011

 

och så var det nytt år. man ska sluta röka, sluta äta onyttigt och kanske tagga ner på alcoholen. fattar igentligen inte varför man lovar sådant på nyår? det är ju på 12 slaget man super och röker som mest för att sedan nästa dag trycka i sig en god kebabpizza. och så var det brytet!

måste endå säga att 2010 har vart mitt bästa år i hela mitt liv. jag gick mitt extra och sista år i gymnasiet där jag träffade helt underbara nya vänner och samtidigt fann en självkänsla och självförtroende i mig själv som jag aldrig haft innan.

jag skaffade mitt första jobb där jag trivs som fisken i vattnet, där jag fortfarande jobbar kvar och blir mognare och vuxnare för var dag som går.

2011 ska vara året då jag tar körkort och skaffar egen lägenhet! (om jag inte bestämmer mig för att plugga då..) det kommer bli skidsemester, thailand och säkert massa andra roliga äventyr. cant wait!


RSS 2.0