bye bye paradise

så var den sista veckan i phuket, thailand avklarad. besökte stränder som kamala beach, kata beach, rawai beach och paradise beach. den sistnämda var helt otroligt fin! vi tog även en longboat fran rawai beach ut till öarna coral island och bon island. mer öar kunde vi inte besöka tack vare de stora vågorna, höll på att kapsejsa med båten haha! coral island var verkligen en paradisö som vi var helt själva på.. verkligen häftigt!
nu är jag hemma i svea land igen och det känns faktiskt riktigt gött. borta bra men hemma bäst som man säger. att min pojk var ju  kvar här i sverige sa har ju saknar skiten ur honom.

some journeys are made for the soul

for en vecka sen landade flygplanet i thailand,Phuket! det var fanimej ingen rolig resa pa 10 timmar, men den glomde man bort direkt man steg av planet och solen och varmen slog en rakt i ansiktet, och de forsta man sag var havet och palmer.
befinner mig i karon beach med ca 30-35 grader varmt i luften. den har vackan har bestatt av att sola, bada, shoppa och ata massa gott! det ar sa lojligt billigt har..an sa lange har jag akt tuktuk till patong som ar mycket storre an karon. javlar vilket drag det var dar. mycket folk i min alder ocksa. idag sa akte vi 20 min till puket wekeend market som ar precis som det later. en javligt stor marknad men mycket billigare an i centrala karon eller patong. dar kune man kopa ALLT! till och med djur om man sa ville. dem sotaste stackars sma valparna jag sett i hela mitt liv. i en for trong bur..utan vatten. ville bara kopa alla, stanna i thailand och oppna ett djurhem..hmm far snacka med pojkvannen om det haha.

kulturen har ar javligt haftig. man kan lara sig mycket fran thailandare har. har handlar allt om respekt. man skriker inte pa varandra, om man skulle gora det gar dem bara dar ifran. sen skulle aldrig sno nanting har. och nu snackar vi enda om folk som lever pa 7000 svenska kr pa 6 manader. glommer du nagot kommer dem springande efter dig pa gatan. aven om det bara skulle handla om att du tappat 5 kr.

det far vara allt for idag. kl e halv 1 pa natten har sa dags att nana sangen. saknar er dar hemma!
pusspuss!


rånad

visst är det konstigt. när livet bara strömmar på och äntligen känns det som man har medvind i ryggen så måste alltid något förstöra. något som man inte kan kontrollera.
satt på 2:ans spårvagn på väg mot sportlife almedal efter att ha tvingat mitt lata arsle att åka dit. vad händer?
jag sitter och pratar i min bäbis iphone 4 med mamma i andra sidan luren, när plötsligt 2 maskerade killar RYCKER telefonen ur mina händer och springer av spårvagnen. jag springer också av utan att igentligen fatta vad som hänt. där står jag själv, chockad och med tårar ner för min kind. jag ser fortfarande killarna som GÅR över övergångstället och bort mot industriområdet. 3 personer kommer fram och frågade vad som hade hänt och hjälpte mig att ringa polis osv. killarna står forfarande kvar där borta vid industriområdet..klappar varandra på ryggen precis som om dem gjort något fint, något bra. tyvärr hann inte polisen dit innan dem fösvann.
jag kan säga såhär..jag skiter FULLSTÄNDIGT i själva mob! Men jag har säkert 500 bilder på den mob, jag känner mig kränkt, upprörd och jävligt FÖRBANNAD. hur människor är funtade kan jag ibland inte förstå. man tror inte att det kan hända en själv. där satt jag på en fullsat spårvagn en tidig eftermiddag, där man tror att man är säker.
idag hatar jag mänskligheten.

RSS 2.0