fredag 27e mars 2011

fan vilken skön dag! jag och frädde åkte till fröunda där vi spenderade en heldag med shopping. precis vad min själ behövde. tänkte visa sen vad jag köpte!
nu blire lite vin och härligt sällskap!. puss

I LOVE SPRING

ok, jag kanske inte ligger i min bikini och svettas i någon hetta. men våren är endå så jävla underbar. allt grönt, alla blommor och liv som kommer. Idag har jag och älsklingen haft en riktig slappdag så vi bestämde oss för att våra arslen ut i naturen som endå ligger precis utanför. och det ångrar jag inte.


sjuk

inte konstigt att jag var otaggad i lördags! blev ju djävulskt sjuk efter detta. spya, illamående som sedan ledde till feber och snooront i halsen! jätte kul när man är ledig och solen lyser..aja har iallfall en underbar man som tar hand om mig (;
när jag inte sover så sitter jag framför datan och funderar på att köpa upp hela affärer på internet. speciellt dem här från runawaydeams! ååh. fast frågan är om dem inte är för korta? jag är nämligen 177 cm och består mest av ben så det kanske skulle se lite för vulgärt ut. hmm

7e mars 2011

äntligen är man hemma från jobbet! pojkarna har grillat ute på altanen så ska snart försöka äta. ikväll ska vi fira frädde så det det blir att dra till henne och sedan ska vi till biljardpalatset.
trots det skitfina vädret och allt roligt som händer ikväll känner jag mig sådär taggad faktiskt. bara sovit 3 timmar inatt så humöret är väl inte på topp..men ska försöka rycka upp mig!
hoppas ni får en fin fredag!
lite bilder från brudkvällen igår

6e Maj 2011

Blev en tripp till stan idag för en underbar fika med krull. Alltid en massa kackel och skratt med den hönan.
efter det åkte jag till linda på brudkväll där vi drack lite och åt kinamat. kommer upp bilder på tjejkvällen imorgon. Nu blir det natten för jag har turen att börja kvart i 7 imorgon. GÖTT!

tjörn

ÄNTLIGEN är sladden till min kamera återfunnen! Ungefär 2-4 gånger per år, åker gänget upp till tjörn och spenderar en helg tillsammans. vi var där nu för ett par helger sen bara så här kommer lite bilder!


4e mars 2011

vart en jätte skön lugn dag idag. bleven tripp till mamma idag som fick träffa the love of my life för första gången. nu e vi hemma igen och då står det käk och BB på menyn. gött!

RSS 2.0