valborg

blir en lugn valborg för mig i år. ska nämligen jobba imorgon.. Men de kommer hit några vänner senare så ska vi dricka lite bärs och grilla. blir nog en go kväll endå!

lite nya stuff!


just nu

tagit en paus i städningen och ligger i värmen en stund. ÄLSKAR DIG SOLEN!

coolingen pussar på sina muskler..

29e april 2011

Blev en tripp till stan för att träffa krull i solvädret. lovade mig själv att inte bränna pengar, men borde lärt mig vid det här laget att det inte går att lova sig själv något sådant hehe. köpte lite grejer jag ska visa imorgon. funderar på att köpa den här byxdressen från gina med..pengar är väl till för att brännas? ;)

MADE IN THAILAND


26e april 2011

fan, ville verkligen fått tränat idag..men gud eller någon ville tydligen inte detta!! Först så försov jag mig så var tvungen att ringa krull och ändra träningstiden. Sen när jag äntligen kom iväg så var det tvärstop i spårvagnstrafiken så jag kom ingen vart. Var bara att vända hemåt igen. Fick iallfall lite sol och mys med pojken på altanen innan jobbet :)
våren har kommit till lilla london

idag är bara en sån dag. en sån dag då livet känns underbart. Frädde fyllde 20 idag så vi var nere vid hamnen och småfirade henne på konstcafét. sol, bärs, värme, uteservering och omgiven av människor jag älskar. Kan det bli bättre?
Det blir väl såhär våren kommer. livet känns lättare. hela stan är omgiven av leende människor och det smittar av sig.
jag & min älskling
frädde attackerar saltet som vanligt
milly <3

sälen <3

bloggtorka jag vet. kalla mig barslig eller omogen. men finner det inget intressant att skriva inlägg utan bilder. och eftersom jag väntar på min iphone och kan inte hitta min jävla sladd till kameran så får det bli så här. tänkte bjuda på ett par random bilder från sälen så länge. åkte ju upp dit med några kompisar i jan/feb.

RSS 2.0